چگونگي ازدواج فاطمه ( ع ) و علي ( ع )
از آغاز معلوم بود و همه مي دانستند که جز علي ( ع ) ، کسي همسر ( کفو ) فاطمه دختر پيامبر عاليقدر اسلام نيست . با وجود اين ، بسياري از ياران و کساني که خود را به پيغمبر ( ص ) نزديک احساس مي کردند ، به اين وصلت چشم داشتند و اين آرزو را در دل مي پروراندند .
مراسم ازدواج حضرت علي (ع) و فاطمه زهرا (س) در ماه رجب سال دوم هجرت انجام شد . تمام وسايلي که به عنوان جهيزيه به خانه فاطمه زهرا ( ع ) دخت گرامي پيامبر ( ص ) آورده شده است ، از 14قلم تجاوز نمي کرد .
چارقد سرانداز - دو عدد لنگ - يک قطيفه - يک طاقه چادر پشمي - 4 بالش - يک تخته حصير - قدح چوبي - کوزه گلي - مشک آب - تنگ آبخوري - تختخواب چوبي - يک طشت لباسشويي - يک آفتابه - يک زوج دستاس و مقداري عطر و بخور .
سال يازدهم هجري ، در آخر ماه صفر رحلت جانگداز پيامبر ( ص ) پيش آمد و چه دردآور بود جدايي اين پدر و دختر .
پس از رحلت پيامبر اکرم (ص) ، فاطمه سرور زنان عالم و سرور زنان اين امت ، اين نو گل خندان باغ رسالت بر اثر تندبادهاي حوادث ، زود پر پر شد و چندي بعد از پدر بزرگوارش ، به وي پيوست .
مرگ پدر مهربان و دگرگونيهايي که پس از رسول خدا ( ص ) ايجاد شد ، روح و جسم دختر پيغمبر ( ص ) را آزرده ساخت . وي در روزهايي که پس از مرگ پدر زيست ، پيوسته رنجور ، پژمرده و گريان بود . هرگز رنج جدايي پدر را تحمل نمي کرد . او مردن را بر جدا از پدر زيستن ترجيح مي داد .
سرانجام ، آزردگيها و ناتواني تا بدان جا کشيد که دختر پيغمبر ( ص ) در بستر افتاد . دختر پيامبر ( ص ) بر اثر مصائب جانکاه و دوري از پدر مهربان و گرانقدرش رسول مکرم ( ص ) ، سر انجام به " گلشن رضوان " شتافت .
وفات حضرت زهرا عليها السلام بنابر رواياتي هفتاد و پنج روز پس از وفات پيامبر(ص) و در 13 جمادل الاول سال يازدهم هجري است و در برخي روايات نيز نود و پنج روز پس از رحلت پيامبر و سوّم جمادي الثاني نيز ذکر شده است .
از آنجا که پيکر مطهر حضرت فاطمه (س) بنا به وصيت ايشان ، شبانه و مخفيانه به خاک سپرده شده است ، محل دفن ايشان مشخص نيست .
(( سلام به خواهر خوبم نرگس . اميدوارم از اين مطالب بهره كافي ببريد . تسليت منو بپذيريريد و از دعا فراموش نكنيد ))