• وبلاگ : همسفرمهتاب
  • يادداشت : انا انرلناه في ليله الفدر - فزت برب الكعبه
  • نظرات : 33 خصوصي ، 343 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <    <<    21   22   23      >
     
    خون خود به جامعه و بشريت روح حماسه و عزت تزريق کرد و پيکر خشک و بي روح جامعه را جاني دوباره بخشيد. علي ( ع) به خاطر شدت عدالتش در محراب عبادت به شهادت رسيد" اينک قرنها از آن زمان مي گذرد، و جهان تشنه عدالت علي است. تا آنجا که يک انديشمند غير مسلمان آرزو مي کند که : اي روزگار، ترا چه مي شد اگر تمامي نيروهاي خود را بسيج مي کردي و در هر عصر و زماني بزرگمردي چون علي را با همان قلب و عقل، همان زبان و همان شمشير به جهانيان ارمغان مي دادي؟

    شهادت اميرالمومنين علي (ع)

    جهالت و تعصب خوارج در مقابل علي (ع) ، آن آئينه عدالت و انسانيت، باعث شد تا قلب آن رهبر بزرگ از اندون و غم آکنده شود.
    کشمکشها و درگيريهاي حضرت علي (ع) با معاويه و عمرو عاص و اختشاشات و حيله هايي که معاويه و عمرو عاص بر سر راه حضرت قرار داده بودند باعث شد تا خوارج مقصر اين نابساماني ها را هر سه آنها بدانند و به همين دليل طي نقشه اي در مذاکرات محرمانه خود تصميم گرفتند که " علي " معاويه " و " عمروعاص " را به قتل برسانند." ابن ملجم " که فردي نادان و کوردل بود و ذهنش عليه حکومت حضرت پر شده بود، داوطلب کشتن آن حضرت شد.او بي آنکه مقصود خود را به کسي بگويد وارد کوفه – مرکز حکومت حضرت علي (ع) شد و در کوفه با هم مسلکان خود تماس گرفت. در اين ماجرا، حضور يک زن کينه توز، تصميم او را در کشتن گرامي ترين انسان نزد خدا و رسولش مصم تر ساخت. اودر سحر گاه نوزدهم ماه رمضان شمشيري را که به زهري کشتده آغشته بود، بر فرق مبارک علي (ع) فرود آورد. ابن ملجم اين ماموريت را هنگامي به انجام رسانيد که حضرت در مسجد کوفه در حال نماز بود

    سلام عليكم ابجي گلم خوبي نماز روزه تون قوبل

    چي مي تونم بگم در بارهشب قدر كسي نمي تونه حر في بزنه

    فقط همين كه انشالله تاشب قدر امسال زنده ايم همين..فقط همين

    الان ابجي سه روزه مي خوام اپديت كنم نميشه.. نمي دونم چرا حتما يه حكمتي داره ديگه

    در ضمن محتاج دعاي شما هم هستيم البته مي دونم كه منو فراموش نمي كنيد تو دعاهاتون

    دعاي مصطفي (صلي الله عليه وآله وسلم) - حضرت رسول

    اسماء الحسني

    سلام آبجي گلم .

    خوبي مهربون ؟

    امشب منو يادت نره ها ...

    منم حتما به يادتم .

    خيلي برام دعا کن اين شباي قدر .

    عباداتت قبول و به اميد استجابت حاجاتت .

    التماس دعا ...

    در اين شبهاي مبارک، براي تعجيل در فرج مهدي فاطمه (عج) حتماً دعا کنيد

    اللهم عجل لوليك الفرج و العافية و النصر
    و اجعلنا من اعوانه و انصاره و شيعته والمستشهدين بين يديه

    سؤال: چرا قرآن را در شب قدر به سر مي گيريم؟
    جواب :
    الف ) بر سر گذاشتن قرآن در شب هاي قدر، احاديثي است كه از امام محمدباقر(ع) و امام محمد صادق (ع) نقل شده است. در سه شب از شبهاي قدر (19 و 21 و 23 ماه رمضان) قرآن را باز كنيد و بين دوستتان قرار دهيد و اين دعا را بخوانيد «اللهمم اني اسالك بكتابك المنزل و مافيه و ...». در ادامه امام صادق (ع) مي فرمايد: مصحف (قرآن) را بگير و بر سرت قرار بده و بگو «اللهم بحق هذا القرآن و ...» كه قرآن و تك تك چهارده معصوم را واسطه بين خود و خدا قرار مي دهيم .
    ب ) اين عمل (قرآن بر سر گذاشتن) و واسطه قرار دادن قرآن و چهارده معصوم (ع)، به سبب عظمت آن ها تواضع در مقابل ثقلين است. و اين ادب در مقابل قرآن و پيامبر را خود ائمه (ع) به ما آموخته اند.
    اعمال و آداب مختصّ شب نوزدهم
    1 ـ صد مرتبه اَسْتَغْفِرُاللهَ رَبّى وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ.
    2 ـ صد مرتبه اَللّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ.
    3 ـ خواندن اين دعا:
    اَللّـهُمَّ اْجْعَلْ فيـما تَقْضى وَتُقَدِّرُ مِنَ الاَْمْرِ الْمَحْتُومِ وَفيـما تَفْرُقُ مِنَ الاَْمْرِ الحَكيمِ فى لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَفِى الْقَضآءِ الَّذى لا يُرَدُّ وَلا يُبَدَّلُ اَنْ تَكْتُبَنى مِنْ حُجّاجِ بَيْتِكَ الْحَرامِ الْمَبْرُورِ حَجُّهُمُ الْمَشْكُورِ سَعْيُهُمُ الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمُ الْمُكَفَّرِ عَنْهُمْ سَيِّئاتُهُمْ وَاجْعَلْ فيـما تَقْضى وَتُقَدِّرُ اَنْ تُطيلَ عُمْرى وَتُوَسِّعَ عَلَىَّ فى رِزْقى.
    سپس حاجتهاى خود را از خداوند درخواست كند.
    *****
    اعمال شب قدر
    اعمال مشترك
    1 ـ غسل و بهتر است هنگام غروب آفتاب غسل كند.
    2 ـ دو ركعت نماز، در هر ركعت بعد از حمد هفت مرتبه توحيد بخواند و بعد از فراغ هفتاد مرتبه اَسْتَغْفِرُ اللهَ وَاَتُوبُ اِلَيْهِ بگويد.
    3 ـ قرآن مجيد را بگشايد و بگذارد در مقابل خود و بگويد:
    اَللّـهُمَّ بِحَقِّ هذَا الْقُرْآنِ وَبِحَقِّ مَنْ اَرْسَلْتَهُ بِهِ وَبِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِن مَدَحْتَهُ فيهِ وَبِحَقِّكَ عَلَيْهِمْ فَلا اَحَدَ اَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ پس ده مرتبه بگويد بِكَ يا اَللهُ و ده مرتبه بِمُحَمَّد و ده مرتبه بِعَلىٍّ وده مرتبه بِفاطِمَةَ و ده مرتبه بِالْحَسَنِ و ده مرتبه بِالْحُسَيْنِ و ده مرتبه بِعَلِىّ بْنِ الْحُسَيْنِ و ده مرتبه بُمَحَمَّدِ بْنِ عَلِىٍّ و ده مرتبه بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّد و ده مرتبه بِمُوسَى بْنِ جَعْفَر و ده مرتبه بِعَلِىِّ بْنِ مُوسى و ده مرتبه بِمُحَمَّدِبْنِ عَلِىٍّ و ده مرتبه بِعَلِىِّ بْنِ مُحَمَّد و ده مرتبه بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِىٍّ و ده مرتبه بِالْحُجَّةِ. پس هر حاجت كه دارى طلب كن.
    5 ـ زيارت كند امام حسين(عليه السلام).
    6 ـ احيا بدارد اين شبها را.
    7 ـ صد ركعت نماز كند كه فضيلت بسيار دارد و افضل آنست كه در هر ركعت بعد از حمد ده مرتبه توحيد بخواند.
    8 ـ بخواند دعايى كه از امام زين العابدين(عليه السلام) روايت شده و آن دعا اين است:
    اَللّـهُمَّ اِنّى اَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً داخِراً لا اَمْلِكُ لِنَفْسى نَفْعاً وَلا ضَرّاً وَلا اَصْرِفُ عَنْها سُوءاً اَشْهَدُ بِذلِكَ عَلى نَفْسى وَاَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتى وَقِلَّةِ حيلَتى فَصَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد وَاَنْجِزْ لى ما وَعَدْتَنى وَجَميعَ الْمُؤْمِنينَ وَالْمُؤْمِناتِ مِنَ الْمَغْفِرَةِ فى هذِهِ اللَّيْلَةِ وَاَتْمِمْ عَلَىَّ ما اتَيْتَنى فَاِنّى عَبْدُكَ الْمِسْكينُ الْمُسْتَكينُ الضَّعيفُ الْفَقيرُ الْمَهينُ اَللّـهُمَّ لا تَجْعَلْنى ناسِياً لِذِكْرِكَ فيـما اَوْلَيْتَنى وَلا ]غافِلاً[ لاِِحْسانِكَ فيـما اَعْطَيْتَنى وَلا ايِساً مِنْ اِجابَتِكَ وَاِنْ اَبْطَاَتْ عَنّى فى سَرّآءَ اَوْ ضَرّآءَ اَوْ شِدَّة اَوْ رَخآء اَوْ عافِيَة اَوْ بَلاء اَوْ بُؤْس اَوْ نَعْمآءَ اِنَّكَ سَميعُ الدُّعآءِ.
    علاّمه مجلسى(رحمه الله) فرموده كه بهترين اعمال در اين شبها طلب آمرزش و دعا از براى مطالب دنيا و آخرت خود و پدر و مادر و خويشان خود و برادران مؤمن زنده و مرده ايشان است و اَذْكار و صلوات بر محمد و آل محمد(عليهم السلام)آنچه مقدور شود.
    9 ـ خواندن دعاى جوشن كبير
     <    <<    21   22   23      >