وبلاگ :
همسفرمهتاب
يادداشت :
حال باغبان در شب تشيع ياس
نظرات :
16
خصوصي ،
324
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
خاكسار آستان دوست
ولادت فاطمه زهرا ( ع ) را روز بيستم جمادي الثاني سال پنجم بعثت ، در مکه مي دانند . بنابراين در هنگام هجرت ، سن آن بانوي يگانه نزديک به نه سال بوده است .
نامها و لقبهايي که فاطمه ( ع ) دارد ، همه بيانگر صفات و سجاياي ملکوتي اوست ، صفاتي چون صديقه طاهره ، زکيه ، زهرا ، سيدة النساء العالمين و خير النساء و بتول .
ام الحسن ، ام الحسنين و ام الائمة نيز از جمله کنيه هاي آن حضرت هستند.
و شگفت تر از همه " ام ابيها " يعني " مادر پدرش " است که بيانگر علاقه بسيار زياد فاطمه ( ع ) است به پدر بزرگوارش و اينکه با همه کمي سن از آغاز کودکي ، پناهگاه معنوي و تکيه گاه روحي ( بعد از خداوند متعال ) مانند خديجه ، براي پدر بزرگوارش بوده است
.
دوران زندگي فاطمه زهرا ( ع )
فاطمه زهرا ( س ) وارث صفات بارز مادر بزرگوارش خديجه بود ، در جود ، بخشش ، بلندي نظر و حسن تربيت وارث مادر و در سجاياي ملکوتي وارث پدر و همسري دلسوز ، مهربان و فداکار براي همسرش علي ( ع ) بود .
نه سال در پدر بزرگوار و مادر و نه سال ديگر را کنار همسر گرانقدرش ، علي ( ع ) دوش به دوش وي در نشر تعليمات اسلام ، خدمات اجتماعي و کار منزل ، زندگي کرد . اوقاتش به تربيت فرزند ، امورات منزل و ذکر و عبادت پروردگار مي گذشت . فاطمه ( س ) ، در مکتب تربيتي اسلام پرورش يافت و ايمان و تقوا در ذرات وجودش جاي داشت .
فاطمه در کنار مادر و آغوش پر مهر پدر تربيت شد و علوم و معارف الهي را از سرچشمه نبوت فراگرفت و آنچه را به سالها آموخت ، در خانه همسر به مرحله عمل گذاشت و همچون مادري سالخورده و کدبانويي آزموده که تمام دوره هاي زندگي را گذرانده باشد ، به اهل خانه و آسايش شوهر و تربيت فرزندان ، توجه مي کرد و آنچه را بيرون خانه مي گذشت ، مورد توجه قرار مي داد و از حق خود و همسرش دفاع مي كرد